Familie Schuurman

Statistieken — Familie Schuurman

Deze stamboom werd het laatst gewijzigd op 1 januari 2019.

Personen
Mannen
140
53,6%
Vrouwen
121
46,4%
Totaal aantal achternamen
Gezinnen
Bronnen
Mediaobjecten
Opslagplaatsen
Totaal aantal gebeurtenissen
436
Totaal aantal gebruikers
7
Vroegste geboortejaar
1570
Laatste geboortejaar
2017
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddelde leeftijd bij overlijden
59
Mannen: 60   Vrouwen: 58
Gemiddeld aantal kinderen per gezin
1,94
Nieuws
Waarom nu deze site....
13 februari 2017 - 01:38:30

Omdat ik, in 2000 veel vrije tijd kreeg ben ik begonnen ben met het stamboom onderzoek van mijn familienaam Schuurman. Dan blijkt dat je veel niet weet en heb je al gauw de hulp nodig van je naaste familie en nichten en neven. Wie zijn dat allemaal, waar wonen ze, etc. Mijn jongste zoon, Mark, helpt me daarbij en heeft ook deze site gemaakt en onderhoud deze ook.

Door nalezen van de bestaande akten door Mark misten we 2 broers, die wel bij het huwelijk van Harman waren. Namelijk ene. Johannes (ca 1924) en ene Hendrik (ca 1941). Doordat veel archieven hun data beschikbaar stellen op internet gaf naspeuring verbluffende resultaten. Kijk in de update.

Diverse nichten en neven hebben al veel materiaal in foto’s en tekst aangeleverd. Vooral de teksten over hun ouders en grootouders, van beide zijden, geven een mooi tijdsbeeld. Ook de gevonden beroepen maakt ons inziens het verhaal completer. Wat voor onze kindskinderen zeer zeker als lezerswaardig bevonden zal worden.

Voor iedere bezoeker van deze site : Schroom niet en stuur ons materiaal toe over de familie Schuurman en overige, per post of email,  het geeft niet, wij maken het gereed voor de site en retourneren het. Help ons deze Schuurman geschiedenis zo compleet mogelijk te maken.

Ab

Diavoorstelling

Op deze dag
Er zijn geen gebeurtenissen van levende personen voor vandaag.