Familie Schuurman

Statistics — Familie Schuurman

This family tree was last updated on January 1, 2019.

Individuals
Males
140
53.6%
Females
121
46.4%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
436
Total users
7
Latest birth year
2017
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
59
Males: 60   Females: 58
Average number of children per family
1.94
News
Waarom nu deze site....
February 13, 2017 - 2:38:30 a.m.

Omdat ik, in 2000 veel vrije tijd kreeg ben ik begonnen ben met het stamboom onderzoek van mijn familienaam Schuurman. Dan blijkt dat je veel niet weet en heb je al gauw de hulp nodig van je naaste familie en nichten en neven. Wie zijn dat allemaal, waar wonen ze, etc. Mijn jongste zoon, Mark, helpt me daarbij en heeft ook deze site gemaakt en onderhoud deze ook.

Door nalezen van de bestaande akten door Mark misten we 2 broers, die wel bij het huwelijk van Harman waren. Namelijk ene. Johannes (ca 1924) en ene Hendrik (ca 1941). Doordat veel archieven hun data beschikbaar stellen op internet gaf naspeuring verbluffende resultaten. Kijk in de update.

Diverse nichten en neven hebben al veel materiaal in foto’s en tekst aangeleverd. Vooral de teksten over hun ouders en grootouders, van beide zijden, geven een mooi tijdsbeeld. Ook de gevonden beroepen maakt ons inziens het verhaal completer. Wat voor onze kindskinderen zeer zeker als lezerswaardig bevonden zal worden.

Voor iedere bezoeker van deze site : Schroom niet en stuur ons materiaal toe over de familie Schuurman en overige, per post of email,  het geeft niet, wij maken het gereed voor de site en retourneren het. Help ons deze Schuurman geschiedenis zo compleet mogelijk te maken.

Ab

Slide show

On this day
No events for living individuals exist for today.